“Veerkracht” een boek over hoe verder na verlies

Een boek met een beetje theorie en veel praktijk…. “Veerkracht”, waarin mensen openhartig praten over hoe ze de draad weer oppakken na verschillende vormen van ingrijpend verlies. Door de dood, door scheiding, afscheid van illusies en dromen. In alle gevallen kom je in een situatie waarin je overnieuw moet beginnen.

 

 

 

 

In veertien interviews met ervaringsdeskundigen probeert Violet Valkenburg (oud presentator Rondom Tien) in Veerkracht erachter te komen wat mensen wel hielp en niet hielp om weer door te gaan. Conclusie: er bestaat niet een recept voor. “Er zijn zestien miljoen manieren om met verlies om te gaan en de draad weer op te pakken”, aldus Valkenburg. ‘Veerkracht’ is een handreiking. “Laat je bijvoorbeeld niet wijsmaken dat je na zes tot twaalf maanden weer normaal moet functioneren. Als het bij jou langer duurt is er echt niets met je aan de hand.”

Dit boek verschijnt in oktober en kost € 14,95. ISBN 978 90 453 1526 3

Lees ook:Ondergronds genieten van twee unieke kerstmarkten
Lees ook:Voel hoop en licht na rouw of verlies
Lees ook:Afvallen met Anne in 12 weken: nu al bestseller in 2011
Lees ook:Revolutionaire brace stelt knieoperatie uit
Lees ook:Oma, vertel ‘s! Een boek vol herinneringen voor je kleinkind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>