Het meisje dat God ontmoette: bijzonder, waargebeurd verhaal

image002Deze week verschijnt bij Uitgeverij Kok Het meisje dat God ontmoette.

Christy Beam vertelt hierin het verhaal van haar chronisch zieke dochter Annabel die na een ernstig ongeluk even in de hemel  was en ongedeerd én genezen terugkeert.

 

 

Het meisje dat God ontmoette bevat het bijzondere verhaal van Annabel Beam, verteld door Christy Beam, moeder van drie dochters, onder wie Annabel. Haar leven is een aaneenschakeling van medische onderzoeken, ziekenhuisopnames en operaties. Ze heeft een ongeneeslijke aandoening, waardoor ze nooit een normaal leven zal kunnen leiden. Als Annabel op een dag buiten speelt, valt ze voorover in een metershoge holle boom. Naar de mens gesproken zou ze deze val niet kunnen overleven, maar ze wordt zonder een schrammetje gered. Terwijl brandweerlieden hun best doen om haar te bevrijden uit haar benarde positie, is Annabel een ogenblik in de hemel en ontmoet ze God. Na haar ontslag uit het ziekenhuis blijkt Annabel ook genezen van haar ziekte. De artsen staan voor een raadsel.

Lees ook:Olifant Annabel leed aan chronische gewrichtsaandoeningen (arthrose)
Lees ook:Het inspirerende en aangrijpende zeilavontuur van Hans Bouscholte
Lees ook:De baby’s van Mauthausen
Lees ook:‘Hij Gelooft in Mij’, een musical over het leven van André Hazes’
Lees ook:Lieveling – debuutroman van Kim van Kooten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>