Opgelet dames: Richard Gere is weer vrijgezel

Nou dames… hij is weer vrij. Richard Gere, toch jarenlang één van de meest begeerde mannen op aarde, en Padma Lakshmi hebben een punt gezet achter hun romance. Dat meldt New York Post. De 65-jarige acteur was sinds april samen met de 44-jarige Top Chef-presentatrice (…dus aan het eten zal het waarschijnlijk niet gelegen hebben…), maar volgens een ingewijde hebben de twee besloten dat het beter is om als vrienden verder te gaan. Een van de redenen zou zijn dat ze beiden druk zijn met werk.

Richard Gere scheidde onlangs van Carey Lowell waarmee hij elf jaar getrouwd was. De emoties kwamen goed van pas om zijn rol van dakloze man te spelen in zijn nieuwe film Time Out Of Mind. “Wat waarschijnlijk hielp was dat ik midden in een scheiding zat, dus de emoties waren voorhanden.”

Lees ook:Cliff Richard geeft concert in Ziggo Dome
Lees ook:Helft Nederlanders: “E-bike goed voor gezondheid en tegen eenzaamheid”
Lees ook:Maak je niet druk, dan blijf je langer jong!
Lees ook:Boer Richard verder zonder Annemieke?
Lees ook:ANWB waarschuwt voor druk Pinksterweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>