Snelle klassiekers met een twist

Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot sushi. De bekende recepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent: gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een glaasje en sushi zonder te rollen.

 

Ovenschotels, pasta’s, (hartige) taarten, maaltijdsalades, snacks, soepen, toetjes; in 90 recepten komt alles aan bod. De verscheidenheid aan vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten maken het boek toegankelijk voor iedereen.
Brenda houdt van makkelijke maaltijden die binnen een halfuur op tafel staan én bereid zijn met toegankelijke ingrediënten uit de supermarkt om de hoek. Als enthousiaste foodblogger deelt ze dagelijks haar recepten op www.brendakookt.nl.

Lees ook:Zelf sushi maken
Lees ook:Recept van de week: champignonrisotto met port salut en rucola
Lees ook:Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
Lees ook:Lancering Good Food Book op Wereldvoedseldag
Lees ook:Jamie Oliver: Super food voor familie en vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>