Paaseieren zoeken op de heide

DSCN6538Paaseieren zoeken, het blijft een feest voor de kleinkinderen. ‘s Morgens vroeg, met hun mandje op z’n paasbest de tuin in en zoeken maar. Warm…. koud……. warm, warm!!!! We schreeuwen net zo hard mee! De grote vraag voor dit jaar is: waar verstoppen we ze nu weer, alle gaten en hoeken van de tuin hebben we inmiddels gehad. De gouden tip stond in de Telegraaf….. we gaan de heide op!

Met z’n allen in de huifkar in en eieren zoeken die de Paashaas verstopt heeft in de omgeving van het Natuurcentrum Veluwe. Je rijdt in een huifkar over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren zijn verstopt. En hebben ze hun vol? Dan gaat de tocht met de huifkar weer richting het Natuurcentrum waar ze de buit gaan beschilderen. De tocht wordt 5 april gehouden. Vanaf 10.00 uur vertrekken elk half uur huifkarren over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren verstopt zijn. De laatste rit is om 14.00 uur. Kosten: €9 pp. reserveren: 0318- 614444.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a in Ede Info: www.vvvede.nl en www.natuurcentrumveluwe.nl

En volgend jaar zien we wel weer verder……..

Lees ook:Het edelhert is weer op zoek naar de liefde!
Lees ook:Een spannend uitje voor jong en oud!
Lees ook:Vier de herfstvakantie in de natuur
Lees ook:Jeen van den Berg, winnaar Elfstedentocht 1954, overleden
Lees ook:Proef de Veluwe! Doe mee aan de Veluwse Fietsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>