Ouder echtpaar 3,5 miljoen x bekeken op YouTube

Och, och, och… Dit kan je dus op je ‘oude dag’ gebeuren! Bruce en Esther Huffman uit McMinville in de Amerikaanse staat Oregon zijn per ongeluk uitgegroeid tot sterren op de videowebsite YouTube. Het bejaarde koppel wou een foto nemen met de webcam van hun laptop, maar ze duwden op het verkeerde knopje. Zonder dat ze het wisten werd er een video opgenomen. In het filmpje hoor je Esther die zich niet meer kan herinneren hoe de webcam precies werkt. Bruce trekt intussen gekke bekken en zingt een liedje. Even later maakt hij zich al lachend zorgen over de vele rimpels in zijn gezicht. Pas na bijna drie minuten realiseren de twee zich dat ze zichzelf mogelijk de hele tijd hebben gefilmd. Ik vind het vermakelijk!

Mindy, een 21-jarige kleindochter van het koppel, zag het filmpje en plaatste het met hun toestemming op YouTube. De video, met de toepasselijke titel ‘Webcam 101 for Seniors’, is intussen al meer dan 3,5 miljoen keer bekeken. Het kan raar lopen!

Lees ook:Grappig: oude reclames van oa LOI, Gamma en Grolsch
Lees ook:Hond snikt bij graf oma
Lees ook:50-plusser gek op ‘How-to-filmpjes’
Lees ook:Hond bezoekt op eigen initiatief baasje met kanker in ziekenhuis
Lees ook:Van je hoofdpijn afkomen in slechts 2 minuten (trucje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>