Met deze moderne broodbakvorm bak je ouderwets zelf je brood

Oh, oh, oh, wat een leuk product kwam ik zojuist tegen! Lékué maakt van jou een meesterlijke warme bakker. In een handomdraai tover je voortaan zelfgemaakt vers gebakken brood op tafel. Met de nieuwe broodbakvorm van Lékué is knapperig goudbruin brood zo gepiept. Wegen, kneden en bakken, je doet het allemaal met één en dezelfde tool. Ik zeg: waar hebben we de echte bakker eigenlijk nog voor nodig? Verser dan vers! Alleen al de heerlijke geur van vers gebakken brood in huis. Wie één keer zelf brood gebakken heeft kan niet meer zonder. Je hoeft niet langer naar de bakker of winkel te rennen, je kan je recept helemaal aan je eigen wensen aanpassen en verser kan niet! De Lékué broodbakvorm schuift al deze voordelen in een wip naar voren. Je gebruikt de vorm om je brood in te wegen en te kneden. Vervolgens plaats je de vorm in de oven of magnetron.

 

 

Een heerlijk resultaat De broodbakvorm is het nieuwste handige gadget van Lékué. Aan alles wordt gedacht! Bij het voorbereiden van het deeg gebruik je de broodbakvorm als een kom. Wanneer je hem in de oven plaatst vouw je de vorm om. Dankzij de openingen kan de hete lucht binnenin circuleren. Daardoor gaat je brood niet uitdrogen, maar krijg je wel  een mooie goudbruine korst. De siliconen vorm is bestand tegen temperaturen tot 220° en je kan hem zo vaak gebruiken als je zelf maar wil.

Lees ook:Peer-gembercake op Moederdag (recept)
Lees ook:Raar: een optische muis Brando met ingebouwde weegschaal
Lees ook:Gegratineerde wijting (recept)
Lees ook:Met de Wattcher kun je energie besparen
Lees ook:Zoete broodjes bakken (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>