Het dieet van Dr. Frank is hot!

Dr. Frank, lachend op de voorpagina van de Telegraaf gisteren. Logisch, want de man heeft enorm succes met zijn dieetboek ‘Gezond slank met dr. Frank’.  Het  staat na twee weken al op de eerste plaats in de boekentop-60 van het CPNB, dan wil je wel lachen…. Het boek kwam uit op 21 januari en is nu al toe aan een vierde druk. De oplage komt daarmee al op 120.000 exemplaren.De nieuwe hype op het gebied van diëten in Nederland is Dr. Frank. Dr. Frank van Berkum is internist en heeft een dieet ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, dat door hem zelf verricht is. Het Dr. Frank Dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm en eiwitverrijkt dieet.

Hij gaat uit van het feit dat eiwitten verzadigend werken en dat men dus sneller vol zit als daarvan veel gegeten wordt. Ook zou men tijdens het dieet vet verbranden zonder de spiermassa te verminderen. Het proberen waard…… want wie te zwaar is, loopt meer kans op allerlei aandoeningen.

Lees ook:Eerste Nederlandse Anne Frank-film in de maak
Lees ook:Het anti-diabetesprogramma – 
Verbeter je gezondheid en verminder risico’s in 8 weken
Lees ook:85ste geboortedag Anne Frank
Lees ook:Boer Frank en Anita lanceren geitenmelklikeur
Lees ook:Dieetgoeroe Michel Montignac overleden (…66)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Het dieet van Dr. Frank is hot!

  1. Gerlie

    Ik vind dit boek en het forum beter. Je mag iedere dag een koolhydraat uur en dat is heerlijk. Het forum is erg goed (lidmaatschap kost eenmalig 12,00 euro) en je krijgt altijd antwoord van Yvonne Lemmers of een van haar assistenten.
    http://opgewicht.web-log.nl/opgewicht/
    Gerlie

      /   Reply  / 
  2. GoK -ker

    Ook ik vind Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers veel beter. Makkelijker te doen en beter vol te houden. Vooral op de lange termijn.

      /   Reply  / 
  3. Fan van Yvonne

    Lieve mensen, bij de methode van Yvonne Lemmers mag je elke dag een uur lang lekker koolhydraten eten. Inclusief een stukje chocola!! Ben al bijna 14 kilo afgevallen!!! Wie volgt??

      /   Reply  / 
  4. Lolo

    Ik vind dat Dr Frank best goed bezig is met zijn dieet.Afvallen door het eten van meer eiwitten en vetten, dat werkt zeker. Je zit sneller en langer vol.Maar als fan van Yvonne Lemmers, met haar grip op koolhydraten weet ik voor mezelf dat ik dat heel erg lang vol kan houden. Want het probleem is dat de meeste mensen verslaafd zijn aan koolhydraten. Ga je die na het lijnen weer eten dan kom je direct weer aan. En volgens Lemmers leer je gewoon anders met eten omgaan. Alles mag, ook koolhydraten maar in een speciaal uurtje. Zeg nu zelf, dat lukt je toch?

      /   Reply  / 
  5. Alexandra

    Het dieet van dr. Frank blijft een dieet. Met een begin- en een einddatum. Dus per definitie tijdelijk.

    Het verschil met Grip Op Koolhydraten van Yvonne Lemmers is dat ze ons leert ons een nieuwe, eerlijke en gezonde eetwijze eigen te maken. Zonder vaststaande menu’s, zonder shakes, zonder einddatum. Met eerlijke, volle producten, met vrijheid om je menu’s aan te passen aan je levensstijl en met gezond verstand.

    Niet even snel afvallen om daarna weer aan te komen maar gelijkmatig langzaam afvallen en op je nieuwe gewicht blijven, da’s geen gok, da’s GoKken!!

      /   Reply  / 
  6. trendy

    Sinds ik met Grip op Koolhydraten ben begonnen na bijna alle dieëten die er zijn gevolgd te hebben mij nog nooit zo goed gevoeld, fitter en zit prima in mijn vel.
    En het mooiste is mijn bloedsuikerwaardes zijn veel stabieler en kan veel minder medicijnen gebruiken.
    Ik ben blij dat ik dit gevonden heb na mij ook aangemeld te hebben bij dr. Frank, ga geen shakes gebruiken maar gewoon lekker Gokken met Yvonne en je voelt je herboren.
    Het is het beste wat mij na xtig jaar afvallen is overkomen en dit houd ik mijn hele verdere leven wel vol, zonder erg veel moeite is het prima in je dagelijkse leven in te passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>