De perfecte tas…maak je zelf!

Schermafbeelding 2014-05-22 om 16.16.59Winkels afstruinen voor de perfecte tas hoeft niet meer. Met de naaimachine op tafel en de patronen uit dit boek, kan iedereen zelf een tas maken. Aan bod komen 12 concepten met elk een eigen variatie. Van strandtas  of clutch tot handtas in verschillende vormen en maten.  De twee auteurs weten zowel  de beginnende als gevorderde naaister uit te dagen om de creativiteit de vrije loop te laten. De foto’s, patronen op ware grootte en stapsgewijze beschrijvingen maken dit boek toegankelijk voor iedereen. Elk concept wordt in twee uitvoeringen voorgesteld. Gebruik een andere sluiting, een ander hengsel of gewoon een andere stof. Maak de tas groter of kleiner, of herteken de hoeken en de flap. Je tas zal er steeds anders uitzien. Op die manier maakt ieder zijn eigen tas, helemaal zoals je het zelf wil.
Naast gedetailleerde handleidingen staat het boek vol met slimme en creatieve tips om met één idee meer te doen dan enkel het patroon te volgen. Sofie en Nathalie dagen je uit, ga je eigen creativiteit niet uit de weg, en gebruik dit boek als inspirerende leidraad!

·       Handig met stap-voor-stap foto’s en patronen op ware grootte

·       Trendy tassen om zelf te maken

·       Toegankelijk voor iedereen: je kiest zelf of je de gemakkelijke versie maakt of je je laat uitdagen

Elisanna (elisanna.blogspot.nl) en Fynn (fynnch.blogspot.be) zijn gepassioneerde naaisters én creatieve blogsters. Er gaat geen gelegenheid voorbij of ze zitten achter hun naaimachine en toveren uit een vormloze lap stof een nieuwe creatie.

Mijn tas verschijnt 27 mei bij Tirion Creatief

Prijs:                                    € 19,95

ISBN:                                    9789043917230

Lees ook:De Ark van Noach biedt een leuk dagje uit voor jong en oud.
Lees ook:Maak het winnende ontwerp voor het Jules Destrooper koekblik
Lees ook:Van deze 5 dingen hebben mensen spijt op hun sterfbed
Lees ook:Photoshop Elements 8 voor senioren
Lees ook:Verras je kleinkinderen met lego!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>