Photoshop Elements 8 voor senioren

Bij uitgeverij Van Duuren Media is in de reeks PC Senior een boek verschenen over beeldbewerking met Adobe Photoshop Elements 8. In “Photoshop Elements 8 voor senioren” behandelt auteur Victor Peters alle aspecten van het bewerken van digitale beelden met dit kleine broertje van Photoshop. In het ruim 200 pagina’s tellende boek komen zaken aan bod als foto’s importeren, foto’s ordenen, foto’s automatisch en snel bewerken, foto’s repareren, volledige fotobewerking, projecten afdrukken en foto’s delen en publiceren op het web.

Het grootformaat boek is rijkelijk geïllustreerd en is dankzij het grote lettertype ook goed leesbaar. Dankzij de stapsgewijze opzet is het een prima boek voor beginnende gebruikers – senior of jonger – van Photoshop Elements 8. Het boek kost 24,90 euro en is onder andere verkrijgbaar bij www.bol.com.nl.

Voor meer informatie over de PC Seniorreeks van Van Duuren Media zie www.pcsenior.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:De perfecte tas…maak je zelf!
Lees ook:Handboek vogels – vers van de pers!
Lees ook:Derksen, Van Egmond & Derksen naar Overamstel uitgevers
Lees ook:Vogelzang: een waanzinnig compleet vogelboek mét geluid!
Lees ook:‘Oscar Senior’ is een nieuwe app ontwikkeld om de eenzaamheid van ouderen te bestrijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>