Oprah Winfrey zet punt achter televisieprogramma!

Aan alles komt een eind, ook aan het populaire praatprogramma van Oprah Winfrey. Geen paniek, het is nog niet zover, je kunt er nog bijna twee jaar van genieten. De laatste aflevering wordt uitgezonden in september 2011.

The Oprah Winfrey Show is al jarenlang de populairste talkshow van Amerika en wordt wereldwijd uitgezonden, bij ons door RTL4. In de Verenigde Staten kijken meer dan 7 miljoen mensen elke dag naar Oprah.Veel van de uitzendingen hebben thema’s als zelfverbetering, spiritualiteit en literatuur.

Later vandaag maakt Oprah bekend waarom ze stopt met de talkshow. Het zou te maken hebben met de oprichting van een eigen zender, OWN: The Oprah Winfrey Network.

De 55-jarige Winfrey wordt gezien als één van de meest invloedrijke mensen in de VS. Ze haalde dit jaar de 45e plaats op de lijst van machtigste mensen ter wereld van zakenblad Forbes. Ze verdient naar schatting jaarlijks zo’n 275 miljoen dollar (184 miljoen euro). Ze begon haar carrière op 19-jarige leeftijd als presentatrice bij een lokaal radiostation en maakte later de overstap naar televisie.

Lees ook:25 mei laatste show Oprah Winfrey
Lees ook:Einde ‘Televisietijdperk Oprah Winfrey’ nadert rap
Lees ook:Pensioen Oprah Winfrey van zeer korte duur
Lees ook:Oprah was dol op crack
Lees ook:Oprah verwent publiek met een reis naar Australië!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Oprah Winfrey zet punt achter televisieprogramma!

  1. Pingback: Online condoleanceregister voor John Kraaijkamp sr. | Infonet 010TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>