Oprah was dol op crack

De ex van Oprah Winfrey, ene Randolph Cook, heeft terminale kanker en zal waarschijnlijk binnen twee jaar sterven. Zielig voor de man, maar ook een slechte zaak voor Oprah. Hij is allerminst van plan zijn geheimen mee te nemen zijn graf in en heeft besloten een openhartig boek te schrijven over zijn wereldberoemde ex.

Randolph en Oprah hadden in 1984 een relatie van een half jaar, maar hij heeft genoeg schokkende dingen met haar meegemaakt om een heel boek vol te pennen.

Volgens Randolph heeft Oprah hem geleerd hoe crack te roken. Vanaf dat moment deden ze dat regelmatig samen. Oprah had toen ook al een talkshow en was regelmatig high toen ze moest presenteren, claimt haar ex.

Oprah zelf gaf eerder in haar talkshow al toe wel eens crack te hebben geprobeerd, maar dat het eenmalig was. Bron National Enquirer zegt in 2007 een document van de rechtbank te hebben gevonden waarin wordt bevestigd dat Rudolphs verhaal klopt. Er staat onder andere in dat de gedaagde (Oprah) toegeeft dat de twee ooit een seksuele relatie hadden en dat ze samen crack hebben gebruikt.

Natrappen heet dat, het zal wel om de cash gaan van voor zijn nabestaanden.

Lees ook:25 mei laatste show Oprah Winfrey
Lees ook:Oprah Winfrey zet punt achter televisieprogramma!
Lees ook:Oprah Winfrey ontdekt nu pas dat ze een halfzus heeft!
Lees ook:Einde ‘Televisietijdperk Oprah Winfrey’ nadert rap
Lees ook:Oprah verwent publiek met een reis naar Australië!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>