Ouderen netwerken steeds meer met mobieltje

Sociaal netwerken is enorm in. Er zijn tientallen sites waar je  vriendjes kunt worden met anderen. En laat ik nu denken dat deze manier van vrienden maken “hip” is bij jongeren. Dus niet! Ik lees bij mijn collega van vrouw.blog.nl dat 36 procent van de mensen in de leeftijd van 35-54 jaar aan sociaal netwerken doet. Verrassend genoeg blijken het dus niet de jongeren die het meest sociaal zijn via de mobieltjes, maar de ouderen. Bij jongeren van 18-24 is dat slechts 16 procent. Onder 65-plussers is dat slechts 2 procent.

Hoewel mannen doorgaans meer van de elektronische apparaatjes zijn, gebruiken vrouwen hun mobieltje vaker dan mannen op het gebied van sociaal netwerken. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeker Nielsen Company. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen 10 procent  meer (totaal 55 procent) twitteren en vrienden maken met hun mobieltje dan mannen (45 procent).

Lees ook:Ouderen eenzaam? Welnee! Jongeren!
Lees ook:Ouderen willen vooral gezond en scherp blijven
Lees ook:Nieuwe statistieken tonen waarheid over alcohol en ouderen
Lees ook:Vrouwen zijn betere chauffeurs dan mannen
Lees ook:Plastische chirurgie onder de 25 jaar moet verboden worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>