Eerste ‘Koffietijd’ goed bekeken

Het vernieuwde ochtendprogramma Koffietijd is maandag goed bekeken. Ruim 400.000 kijkers zaten Tweede Paasdag met hun kopje koffie voor de buis. Na een afwezigheid van negen jaar (in 2001 verdween het programma van de buis) keerde de show in een nieuw jasje terug bij RTL4. Van maandag tot en met vrijdag ontvangen Loretta Schrijver en Quinty Trustfull tussen tien en elf uur ‘s ochtends bekende gasten in de geheel verbouwde villa in Eemnes die voorheen dienst deed als onderkomen van de realitysoap De Gouden Kooi. Terugkerende thema’s in het ochtendmagazine zijn lifestyle, wonen, gezondheid, mode en cultuur. Elke week kookt een kijker zijn of haar favoriete recept.

Wel uitten kijkers op internet hun onvrede over een ietwat rommelige eerste uitzending. Geluiden uit de keuken zouden de uitzending, waarin Gordon en Caroline Tensen te gast waren, hebben verstoord.

Lees ook:60 jaar Nederlandse televisie… doe mee met de publiekscanon
Lees ook:“Koffietijd” vanaf maandag 5 april… een moment voor jezelf!
Lees ook:Jeroen Pauw scoort vooral goed bij 65-plussers
Lees ook:Televisieserie over het Zuiderzeemuseum start 28 april
Lees ook:Plus Magazine Oktober is uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>