Slim hotels zoeken op je iPhone met Yubify en EasyToBook

En omdat ik steeds meer 50plussers met een iPhone zie rondlopen leek me dat deze iPhone app niet mag ontbreken op je apparaatje. Vanaf vandaag kun je namelijk met je iPhone en Yubify wereldwijd je hotel vinden. Is dat een luxe?

Aan de groeiende lijst partners van Yubify is weer een aansprekende partner toegevoegd: EasyToBook.com.
Heb je moeite met het vinden van het juiste hotel? Het aanbod is overweldigend en dat maakt het zoeken niet makkelijk. Maar met Yubify is het makkelijk èn leuk door de kaartgeörienteerde weergave en de unieke filterknop waarmee je al je voorkeuren zelf kunt instellen. Zo vind je direct het hotel dat bij je past.

Yubify bevat alle informatie die je onderweg nodig hebt. Je vindt altijd en overal ‘live’ informatie over winkels, hotels, restaurants, musea, films, concerten, treinen en nog veel meer.Je zoekt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd. EasyToBook.com is in 2004 gestart en het bedrijf en de website zijn sindsdien aanzienlijk gegroeid. EasyToBook.com biedt accommodaties aan over de hele wereld. In de afgelopen 5 jaar heeft EasyToBook.com zich ontwikkeld tot één van de laatste onafhankelijke online bedrijven voor hotelreserveringen, die nog in privéhanden is.

Yubify is een nieuwe web app en iPhone app die sinds 6 april 2010 beschikbaar is via www.yubify.com en iTunes.

Lees ook:Daar gaan we weer… NS komt morgen weer met aangepaste dienstregeling
Lees ook:Apple roept gevaarlijke opladers terug
Lees ook:Uitzending Gemist via iPhone
Lees ook:Goed nieuws voor mensen die wachten op de iPhone 5
Lees ook:iPhone 5 volgende week officieel in de voorverkoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>