Slappe logeerpartij bij “Boer zoekt Vrouw “

De romantiek is ver te zoeken is de afleveringen van Boer zoekt Vrouw dit keer. Van de bekende ” vonk “  is nog steeds niets te merken. Beetje saai eigenlijk wel. Van hilarische gebeurtenissen geen sprake, helaas. Het enige wat op een ruzie leek uit te draaien, maar achteraf ook niets voorstelde was dat kandidate Jeannet, te gast op de boerderij van bloemkweker Aad, zich bezeerde en Aad niet handelde zoals zij had verwacht (gehoopt….) Die man had haar toch achterna moeten rennen en in zijn armen moeten nemen. Pffff, als je dat als vent niet begrijpt! Wordt nooit wat met die Aad.

 

De enige die vanavond gekozen heeft is boerin Henrieke. Ze stemt Barrie weg. Gelukkig. Je kunt ook teveel je best doen om aardig gevonden te worden. Geef mij de lieve en oprechte dierenarts Bert maar. Hij gaf eerlijk toe dat hij zich wat ongemakkelijk voelde bij ‘de hele setting’. En ik denk dat de trouwe kijkers van ” Boer zoekt Vrouw” al zo’n vermoeden hadden.

Op de boerderij van Martin is het pais en vree en hebben de drie dames het naar hun zin. Ze worden met de minuut verliefder. Alleen aan Martin merk je niks!!

Bij boer Willem wordt gepraat over het homo zijn. Kandidaat Jurjen kijkt Willem lachend aan en zegt dan: ‘Biologische dynamisch homoboeren, dat is wel een heel ingewikkelde ondersoort’. Boer Henk ten slotte staat volgende week ook voor een keuzemoment. Tot nu toe vindt hij zowel Fiona, als Lisa en Yoni ‘leuke en lieve meiden’.

‘t Kan vriezen, ‘t kan dooien…..

Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra
Lees ook:Laatste “boer zoekt vrouw extra”
Lees ook:De boeren voor ” Boer zoekt vrouw” zijn bekend
Lees ook:” Boer zoekt vrouw ” Willem kiest
Lees ook:Hoe romantisch: Boer Martin en Wilma geven elkaar het ja-woord!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>