” Boer zoekt vrouw ” Willem kiest

Hoe verloopt het boerenleven bij Henrieke, Martin, Aad, Henk en Willem. Twee potentiële partners zijn over op de boerderij.

 

 

  • Bij Henrieke is het stil…. heel stil. Ik krijg het zweet in mijn handen als ik naar dat trio kijk. Kom op, er is toch wel iets waarover je kunt praten? Misschien wordt het nog wat tussen Bert en Henrieke als de opnames zijn afgelopen en de camera’s weg zijn. Alle remmen los!
  • Aad heeft het naar zijn zin en is zichtbaar opgelucht dat Ina is vertrokken. Ook de dames voelen zich ontspannen, zelfs Jeannet kan praten en lachen blijkt nu. Ze zou weleens kriebels kunnen hebben.
  • Henk is niet te peilen. Hij geniet zichtbaar dat wel, maar wie het wordt en waarom is niet te zeggen.
  • Swaen krijgt slecht nieuws: de moeder van haar overleden man is overleden. Dat heeft effect op het liefdesproces bij Martin op de boerderij.
  • En Willem moest vanavond kiezen…… Jurjen met de mooie blauwe ogen mag blijven en ook Klaas is nog kandidaat. Jacob is naar huis. Arme Jacob, ik vond hem leuk!

Wil je meer weten? Ga dan naar de site van Boer zoekt vrouw

 

Bij Henrieke slaat de twijfel toe. Met de mannen die nu op de boerderij zijn, loopt het niet allemaal even soepeltjes… Bij Aad is de rust teruggekeerd en Henk geniet van zijn twee dames.

Lees ook:Logeerpartij bij ” Boer zoekt vrouw ” kan beginnen
Lees ook:De boeren voor ” Boer zoekt vrouw” zijn bekend
Lees ook:De Boer zoekt Vrouw logeerpartij gaat beginnen
Lees ook:Boer zoekt vrouw…. Henrieke vindt Bert!
Lees ook:Slappe logeerpartij bij “Boer zoekt Vrouw “

1 Reacties // Reageer

One thought on “” Boer zoekt vrouw ” Willem kiest

  1. Hoger

    Haha ongelooflijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>