” Boer zoekt Vrouw” gaat naar de grote stad

Vanavond zagen we alle boeren met hun kersverse geliefden, ze gingen een paar dagen weg, eindelijk voor het eerst een paar dagen samen. Ze verspreidden zich door heel Europa om te genieten van de zon, de omgeving en elkaar. Maar niet bij iedere boer verliep het tripje helemaal zoals gehoopt…..

 

 

Aad en Jeannet gingen op citytrip in Hamburg. Heel langzaam ontdooit Jeannet, ze kijkt Aad zelfs aan als ze proosten. Gewaagd hoor Jeannet! Gelukkig geeft ze zelf toe dat ze meer actie moet tonen. Aad heeft de tijd, zijn tijd komt wel….

Natuurliefhebbers Willem en Klaas gingen op citytrip naar de mooie Zwitserse bergen. Sneu voor Willem….. Klaas komt net uit een relatie en heeft tijd nodig. Vraag ik me af: waarom geef je je dan op voor dit programma. Willem lijkt teleurgesteld en logisch. Van zijn spontaniteit is weinig meer over.

Martin en Wilma zijn in Krakau. Zo mooi om te zien hoe gelukkig die twee met elkaar zijn. Ik kreeg er zelfs een beetje kippenvel van. Het is ze zo gegund!

Henrieke en Bert zijn in Parijs en maken onder andere een mooie boottocht over de Seine.  Zelfs in Eurodisney, als Bert met Henrieke in een theekopje ronddraaien, valt er voor Bert niets te lachen.

Henk en Fiona reisden af naar het zonnige Malta. Er wordt aan elkaar geplukt, gezoend. We kunnen hier spreken van een verliefd koppel.

Volgende week zien we of na vier maanden de liefde heeft standgehouden bij alle boeren!

 

 

 

Lees ook:“Boer zoekt Vrouw” laat veel liefde zien
Lees ook:” Boer zoekt vrouw ” Willem kiest
Lees ook:Logeerpartij bij ” Boer zoekt vrouw ” kan beginnen
Lees ook:De Boer zoekt Vrouw logeerpartij gaat beginnen
Lees ook:Boer zoekt vrouw…. Henrieke vindt Bert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>