Laatste Boer Zoekt Vrouw…..cupido schoot drie keer raak!

Jammer, vanavond was alweer de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. We gaan het missen!! In deze laatste aflevering zagen we welke boeren nog samen zijn met hun liefde. Aad is nog steeds in de zevende hemel met zijn Jeannet, Martin kan niet van Wilma afblijven en Henk zegt de ware te hebben gevonden in Fiona.

Geen verrassing voor de trouwe kijkers: alleen Henrieke en Willem hebben hun liefde niet gevonden. Alhoewel…..Henrieke straalde mij net iets te veel! “Ik heb zo veel leuke reacties gehad… ” zei ze blozend.

Ook zagen we de boeren die niet elke week gevolgd zijn, maar die in de eerste aflevering hun oproep hebben gedaan. Hans, Johan, Arthur, Doede en de tweeling Jan & Martin gingen namelijk ook het avontuur aan. Zij kregen niet genoeg brieven om in de uitzending te worden gevolgd en gingen zelf aan de slag met hun post. Sommigen van hen hebben inmiddels ook de liefde van hun leven gevonden.

En nu maar hopen dat er volgend seizoen weer een soort Aad bij zit….. verhoogt het kijkgenot!

Lees ook:” Boer zoekt vrouw” begint weer!
Lees ook:De boeren voor ” Boer zoekt vrouw” zijn bekend
Lees ook:” Boer zoekt Vrouw” gaat naar de grote stad
Lees ook:Boer zoekt vrouw…. en toen waren er nog maar twee
Lees ook:Logeerpartij bij ” Boer zoekt vrouw ” kan beginnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>