Weer een “Boer zoekt vrouw” huwelijk

Dit keer is boer Arthur de gelukkige…. de komkommerkweker. Hij deed mee aan de zesde editie van Boer Zoekt Vrouw, maar mocht uiteindelijk niet aan de uitzendingen meedoen, omdat hij te weinig brieven kreeg. Maarrrr…..

 

er zat één brief bij die zijn hart sneller deed kloppen. En die was van de goedlachse Miranda uit Woerden.  Op Miranda’s verjaardag vroeg hij haar ten huwelijk en natuurlijk zei ze direct ja. Samen met een kettinkje en een etentje werd de ‘deal’ beklonken. Nog dit najaar wil het het stel met elkaar in het huwelijksbootje stappen.

De boer vertelde bij zijn introductie in Boer Zoekt Vrouw dat hij tijdens een schoolfeest, zo’n 25 jaar geleden, voor het laatst met iemand had gezoend. ‘Het is het onwetende en van nature ben ik afwachtend. Een beetje dominant iemand zou voor mij misschien niet verkeerd wezen’, zei hij toen over het feit dat hij geen vriendin had.

 

Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra
Lees ook:Laatste “boer zoekt vrouw extra”
Lees ook:Boerin Agnes “Boer Zoekt Vrouw” verliefd!
Lees ook:En weer een “Boer zoekt vrouw huwelijk”
Lees ook:“Boer zoekt vrouw” reisgidsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>