Naakt daten op TV!

Onze ouders zouden zich omdraaien in hun graf als ze wisten wat er zoal op de televisie verschijnt tegenwoordig. Het wordt steeds gekker! Nu komt RTL 5 weer met een nieuw programma, ADAM zkt EVA….. hierin gaan twee singles poedelnaakt daten op een onbewoond adembenemend tropisch eiland. Deze singles zijn avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk en als de vonk uiteindelijk overslaat,  wordt het avontuur voortgezet in een luxe resort, waar ze elkaar voor het eerst zien…… in hun eigen kleren!

Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland als een snelkookpan van de liefde? Ze hebben alleen zichzelf en elkaar dus eerlijker en spannender dan dit kan een eerste date niet zijn.

Nou ja, mocht je geïnteresseerd zijn hoe het één en ander er aan toegaat….het programma is te zien vanaf 4 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

 

Lees ook:Rijdende rechter Frank Visser naar SBS 6
Lees ook:Tuinschuur verlengt leven gepensioneerde man
Lees ook:Vind de ware op de “Love Boat”
Lees ook:Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Heel 45+ Nederland gaat anders daten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>