Rijdende rechter Frank Visser naar SBS 6

Mr. Frank Visser (64) van het programma “De rijdende rechter” verhuist volgend jaar van de publieke omroep NCRV naar het commerciële SBS6.  Of het programma net als bij de NCRV ‘De Rijdende Rechter’ gaat heten, is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder is het Frank Vissers eigen beslissing geweest om weg te gaan bij de NCRV. (Dit is zijn uitspraak en hier moeten we het mee doen….)

 

Het televisieprogramma “De rijdende Rechter” van de NCRV wordt sinds 1995 uitgezonden.

Frank Visser vertelt dat hij heeft gekozen voor SBS omdat de omroep “jong” is. “Het staat allemaal opnieuw in de steigers. Bovendien weet niemand hoe dit afloopt, dat vind ik geweldig. Ik ga voor avontuur.”

Frank Visser komt met ‘een programma dat in de lijn ligt van dat waar de kijkers hem van kennen’, aldus de persvoorlichter. “Frank Visser staat in zijn programma letterlijk tussen de gewone mensen. Dat is ook waar SBS 6 voor staat en televisie voor maakt.”

 

 

 

Lees ook:Rijdende Rechter is helemaal zo’n leuke buurman niet…
Lees ook:Plus Magazine januari is uit
Lees ook:Nederlandse wijnfeesten in Groesbeek
Lees ook:Dubbel zo hard als toegestaan, maar rijbewijs niet kwijt…
Lees ook:104-jarige rechter overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>