Voor een nieuwe serie: gezocht senioren die met Geer & Goor er eens uit willen

Gordon en Gerard Joling gaan in hun nieuwe programma ‘Geer & Goor, Waarheen, Waarvoor?’ samen met het Nationaal Ouderenfonds (vakantie-)wensen vervullen van ouderen.

 

 

Het Ouderenfonds zoekt mensen van 65 jaar of ouder die, samen met Gerard en Gordon, een paar dagen op pad willen gaan. Ouderen die hun verhaal met de rest van het land willen delen. Die goed kunnen vertellen en die deze zomer gedurende drie of vier achtereenvolgende dagen beschikbaar zijn.

Hebt u bijvoorbeeld mooie herinneringen aan een specifieke plek op de Veluwe, omdat u daar als kind heen ging? Hebt u een bijzondere reden om Rome te bezoeken om het Vaticaan te zien? Of hebt u de wens terug te keren naar die ene boerderij in Drenthe, waar u ooit verliefd werd? Of misschien wilt u Lourdes bezoeken, of Maastricht, of Delfzijl. Alle plaatsen zijn goed, als het verhaal dat er achter zit maar heel bijzonder is.

Lijkt het je wat? Waarom niet! Meld je dan nu aan!

Lees ook:Bravo voor Geer en Goor….. ga zo door!
Lees ook:Geer en Goor weer aan de bak voor eenzame ouderen
Lees ook:Gerard Joling en Gordon gaan opnieuw met ouderen op pad in nieuw TV programma
Lees ook:Geer & Goor organiseren een benefietgala voor Nationaal Ouderenfonds
Lees ook:Gerard Joling in duet met Toon Hermans

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voor een nieuwe serie: gezocht senioren die met Geer & Goor er eens uit willen

  1. mevr. n. singerling

    op reis met geer en goor.
    verschrikkelijk dat artikel dat öudjes mee mogen voor zij sterven. waarom worden ouderen zo gediscrimineerd. alsof ze wachten om te sterven en dan bij gods gratie zo’n reisje mee mogen maken. kan het niet wat vrolijker. ik heb nog vele wensen en ben nog lang niet oud. ik ben en blijf op leeftijd. een beetje positief blijven a.u.b. thank you.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>