De fiets voor ouwe getrouwen op de fiets- en wandelbeurs in de RAI

Kijk nou toch, dat is mooi fietsen zo naast elkaar! Met zijn tweetjes op de fiets kan al sinds jaar en dag op een tandem, maar op een tandem zit je achter elkaar en kijkt de achterrijder de gehele fietstocht tegen de rug van de voorrijder en een gezellige babbel kun je wel op je buik schrijven. Er kan zelfs nog een boodschappenkarretje aan gekoppeld worden ook! Op de fiets- en wandelbeurs is dit geheel nieuwe concept als primeur aanwezig.

De fiets is vrij smal en je kunt er met zijn tweeën daardoor goed mee uit de voeten op minder brede fietspaden. Opmerkelijk is dat de Loverbike goed in balans blijft, ook als het gewicht van beide partners flink uiteen loopt. Alleen op de fiets is ook mogelijk.

Ruim 40% van de Nederlanders ziet fietsen of wandelen als een belangrijke activiteit tijdens hun vakantie. Van weekendjes dichbij huis tot langere en verre tochten, we genieten ervan.

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste en grootste beurs in Nederland voor fietsers en wandelaars. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden.
In ruim 13.000 vierkante meter hallen biedt een groot aantal gespecialiseerde exposanten en vrijwilligers-organisaties heel veel producten en informatie.

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op 28 februari en 1 maart in de Amsterdam-RAI
De toegang tot de beurs bedraagt € 12, – . In de voorverkoop via www.fietsenwandelbeurs.nl  en in alle ANWB-winkels € 10, -.

Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs is weer in de RAI
Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs 2010
Lees ook:Fiets & Wandelbeurs weer in Amsterdam
Lees ook:Nieuwe fiets- en wandelsites geopend op de Fiets en Wandelbeurs
Lees ook:De Fiets en Wandelbeurs presenteert de E! Een gratis magazine over elektrische fietsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>