De Bijenkorf in een nieuw j(t)asje

Als ik zeg: “witte plastic draagtas met de lichtgrijze zeshoekjes” dan weet toch iedereen meteen waar ik het over heb……..?! Juist, DE plastic tas van de Bijenkorf natuurlijk! Héél goed! En nu, na  bijna 50 jaar verdwijnt die vertrouwde witgrijze draagtas van de Bijenkorf uit de winkelstraten….. dat is gek!

Het warenhuis introduceert deze maand een nieuwe huisstijl, waarmee het zijn ambitie voor de toekomst waar kan maken. Nieuwe kleuren worden geïntroduceerd, en klanten krijgen vanaf deze maand hun aankopen mee in een nieuwe draagtas, waar de lichtgrijze zeshoekjes, oftewel bijenkorfjes, een prominente plek inneemt.

Ook de klantenkaart, het logo en het huisblad worden onder handen genomen.  De Bijenkorf voert de kleuren golden yellow (honingkleurig), nightblue (chique zwart), wit en zilver. Naast de reguliere nieuwe draagtas komt er een mix van verschillende papieren tassen en duurzame tassen. Het verpakkingsmateriaal wordt vervangen. Tot slot wordt ook het winkelbeeld geleidelijk aangepast.

Lees ook:Hou de Noordzee schoon en neem deze kekke eigen shopper mee!
Lees ook:Steeds rustiger in de Bijenkorf tijdens 3 dwaze dagen
Lees ook:Trendy dubbele fietstassen
Lees ook:Een nieuwe generatie Crocs in aantocht!
Lees ook:De Bijenkorf schenkt Nederland grootste lichtspektakel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>