Steeds rustiger in de Bijenkorf tijdens 3 dwaze dagen

Schermafbeelding 2013-09-21 om 19.41.59Hebben jullie de boekjes al ingezien? Ik wel, op mijn iPad. Het blijft toch ieder jaar weer een shophoogtepuntje hoor, ondanks dat ik het ook steeds weer veel van hetzelfde vind.  De hysterie in de winkels van enkele jaren geleden neemt af. Want doordat klanten nu ook online van kortingen kunnen profiteren, wordt het rustiger in de vestigingen. Medelijden met de Bijenkorf hoeven we tijdens deze dagen niet te hebben, want het totaal aantal klanten aan de actiedagen neemt volgens een woordvoerder wél toe. De actiedagen trekken naar verwachting van De Bijenkorf dit jaar ruim één miljoen bezoekers in de winkels. Het aantal online klanten evenaart naar verwachting het aantal fysieke winkelaars.Ongeveer twintig procent van de omzet tijdens de verkoopactie wordt uit de webwinkel gehaald, zo verwacht de Bijenkorf.

De Bijenkorf maakte in augustus bekend komende jaren vijf vestigingen in Arnhem, Enschede, Groningen, Breda en Den Bosch te sluiten. De Bijenkorf mikt de laatste jaren meer en meer op luxe merken die hun eigen winkel in de Bijenkorf uitbaten. De vijf te sluiten vestigingen zijn te klein voor dat concept.

Lees ook:Waanzin: Blokker-winkels nu al in kerstsfeer
Lees ook:Online zorgverzekering populair
Lees ook:De Bijenkorf in een nieuw j(t)asje
Lees ook:Weekendjeweg.nl draait wederom door tijdens de Drie Dwaze Dagen
Lees ook:Hoezo kredietcrisis? Alles draait om de Drie Dwaze Dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>