Pak je koude-voeten-kwaaltje aan

Een bekend verschijnsel bij veel vrouwen: koude voeten.  Ellende voor veel mannen: ‘s avonds in bed krijgen ze die ijspegels tussen hun benen geschoven. Voor beide partijen goed nieuws: Hansaplast lanceert  een crème die je voeten vanzelf opwarmt. Niet verkeerd zo vlak voor de winter!

Het warmtegevoel in de voeten houdt nauw verband houdt met de bloeddruk. En die hangt op zijn beurt af van hormonale schommelingen. Een daling van de bloeddruk en een slechte doorstroming kunnen leiden tot een daling van de temperatuur in handen en voeten. Aangezien vrouwen meer last hebben van bloeddruk-schommelingen zijn ze dus ook gevoeliger voor de daling van de temperatuur in hun voeten.

De e crème is gemakkelijk aan te brengen, je masseert de crème op je voeten en binnen enkele minuten voel je al langzaam een warme gloed opkomen. Heerlijk!  Naast dat de crème je voeten verwarmt, verzorgt het je voeten ook nog! Eén tip voor optimaal resultaat: vijl de dode huidcellen van je voeten na het douchen of nadat je in bad bent geweest. Hierdoor trekt de crème sneller in je huid.

De crème is bij verschillende drogisterijen voor € 6,99 te koop.

Lees ook:Bloeddruk meten van filerijders langs de A2
Lees ook:Waarom hebben vrouwen het toch altijd koud
Lees ook:Onderzoekers: bloeddruk rond het hart ‘s nachts hoger dan gedacht
Lees ook:Verlaag je bloeddruk met yoghurt en kaas
Lees ook:Waarom je er goed aan doet om je buikje weg te werken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pak je koude-voeten-kwaaltje aan

  1. Cool Car

    I enjoyed reading your blog, you have a wonderful writing style! I have forwarded a link to my bro, and shall definately be returning for more.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>