45+ vrouwen zitten lekker in hun vel

Uit een onderzoek van Dove pro.age onder 722 vrouwen van 45 jaar en ouder blijkt dat zo’n 42 procent van de Nederlandse 45+ vrouwen zich nu beter in haar vel voelt dan toen zij jonger was. Bijna de helft van de ondervraagde voelt zich stralend van binnen én van buiten. Van binnen zijn ze krachtig en van buiten allemachtig prachtig……Uit het onderzoek komt een zelfbewuste en zelfverzekerde groep 45+ vrouwen naar voren. Ze weten wat ze willen en wat ze waard zijn. Ze laten zich niets opleggen en zijn absoluut niet tevreden wanneer de media, industrie of maatschappij hen negeert of als afgeschreven afspiegelt. Tevens zijn ze positief ingesteld. 45+ vrouwen voelen dat er de laatste jaren iets beweegt, een ontwikkeling in de goede richting.

Vrouwen van 45+ staan kritisch tegenover hun uiterlijk maar vinden het wel belangrijk om verzorgd voor de dag te komen (87 procent). Alle ondervraagde vrouwen zijn het daarmee eens. Bovendien zijn ze ook trots op hun leeftijd en heeft maar liefst 84 procent van hen er geen moeite mee om hun leeftijd te vertellen.

Bron: de Telegraaf

Lees ook:Huidige vijftigers stuk ijdeler dan hun ouders
Lees ook:Ouder wordende vrouw maakt zich druk om uiterlijk
Lees ook:Vanaf 50 jaar is het gedaan met de complimentjes voor vrouwen
Lees ook:Vrouwen ‘snoozen’ langer dan mannen
Lees ook:Rijkere Nederlander liegt eerder tijdens belastingaangifte

1 Reacties // Reageer

One thought on “45+ vrouwen zitten lekker in hun vel

  1. Rosanne

    Leuk artikel. Ik kijk zelf altijd op http://www.lijvcard.nl. Daar staan hele leuke tips op over lekker in je vel zitten en ontspanning. Zowel gericht op uiterlijk als op innerlijk. Ik ben altijd super geïnteresseerd in, hoe mensen dat doen “lekker in hun vel zitten”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>