Doe aan social dining: ga tafelwokken!

Er komt een nieuwe trend om de hoek kijken….zet je fonduepan en steengrill  maar bij het grofvuil, dat is niet meer hip, we gaan tafelwokken. Diverse experts zijn het erover eens: dit is is een nieuwe, gezellige en vooral ook gezonde manier om van eten een sociale en gezellige aangelegenheid met familie of vrienden te maken. Maximaal zes personen kunnen aanschuiven.

Wokken geeft je de mogelijkheid om snel iets lekkers en gezonds op tafel te toveren. Wokken de laatste jaren erg populair geworden  zowel thuis als in restaurants. Het fijne ervan is dat je heel makkelijk kunt variëren in ingrediënten en kruiden.

Ook bij levensmiddelenproducenten is de trend van het wokken niet onopgemerkt gebleven. Lassie heeft al speciale wokrijst ontwikkeld die zonder te koken de wok in kan. Ook bij iedere supermarkt kun je tal van verschillende soorten kant-en-klare wokgroenten kopen.

Nou, ben je blij met deze tip zo vlak voor de feestdagen?

Lees ook:James Wong, de Jamie Oliver van de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes
Lees ook:Haal gejaagdheid uit je leven, doe aan “slow living”
Lees ook:Gezonde snack (recept)
Lees ook:(H)eerlijk uit eten tijdens de Fairtrade Restaurant Week 2010
Lees ook:Groene primeur: Pickwick double green

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>