Sonja Bakker maakt plaats voor Bep

Nee, we gaan niet roddelen over Sonja Bakker, dat wordt al genoeg gedaan door anderen…. We gaan het hebben over de opvolger van Sonja. “Life goes on” en in een nieuw jaar willen we weer pogingen doen af te slanken. De nieuwe afslankmethode is BEP…… oftewel Beter Eet Patroon.

De methode werd maandag in het programma EditieNL van RTL4 uitgeroepen tot beste opvolger van Sonja Bakker. De methode is beoordeeld door dr. Jeanne de Vries, universitair docent Humane Voeding van de Universiteit Wageningen en marketing deskundige Yeroen Oosterman.

Volgens de bedenkers van Bep gaat Bep verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die niet alleen gericht is op afslanken, maar ook op het behoud van een gezond gewicht. Vooral door genoeg te blijven eten, meer te bewegen en te werken aan gedragsverandering.

Lees ook:Afvallers opgelet! Magazine “Sonja” kan gekocht worden
Lees ook:Nederland kan zonder Sonja Bakker
Lees ook:Wel of niet Sonja Bakker?!
Lees ook:Sonja Bakker kan de vuilnisbak in
Lees ook:TV Agenda: terug op tv: SOS Sonja

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>