Een lekker recept met kibbeling, lust jong en oud! Nee, we gaan niet dippen in de ravigotte-saus, we gaan roerbakken. Op z’n Indiaas! Verandering van spijs doet eten…..
Ingrediënten (twee personen)
* 300 gram kibbeling
* 5 eetlepels slaolie
* 400 gram verse roerbak groentemix
* ½ eetlepel milde kerriepoeder
* 2 dl tomatensaus (zakje)
* ½ blikje (420 gram) abrikozen op siroop
* ½ dl crème fraîche of Room Fris
* 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Bereiding
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de groenten met het kerriepoeder 4 minuten op een hoog vuur. Voeg de tomatensaus, de abrikozen, 4 eetlepels van de abrikozensiroop uit het blik en de crème fraîche toe en warm alles goed door. Voeg de kibbeling toe en roerbak het geheel nog 2 minuten. Strooi de bieslook erover.
Lekker met gekookte witte rijst.
Lees ook:Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
Lees ook:Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
Lees ook:Gezond ouder worden: eet vis! (recept)
Lees ook:Zalmcurry met peultjes (recept)
Lees ook:Viscurry van nijlbaars (recept)