Puur genieten van deze magnetronsloffen

Vrouwen staan erom bekend dat ze altijd koude voeten hebben, toch heren?! ‘s Avonds in bed…… die koude pegels tegen je benen…… dat moet toch vreselijk zijn?? De oplossing hiervoor kan héél simpel zijn. Er bestaat nu namelijk een andere manier om haar voetjes warm te houden.

Pantoffels die je in de magnetron kunt stoppen. Deze nieuwste sloffen zijn gevuld met lavendel en lijnzaad. Het lijnzaad houdt de warmte van de oven vast, terwijl de lavendel een heerlijke, ontspannende geur verspreidt.Na slechts 90 seconden in de magnetron verwarmen de sloffen je voeten uren lang.  Ideaal ter ontspanning, een prima hulp bij het inslapen , verlichtend bij gezondheidsproblemen..

Verkrijgbaar in een kortharige versie, of in een pluche versie. In 1 standaard maat, passend voor de schoenmaten 37 – 42

Tip voor kerst??

Lees ook:Nooit meer koude voeten met deze magnetronpantoffels
Lees ook:Koude voeten? Koud water!
Lees ook:Wondersloffen
Lees ook:Geef je voeten de verzorging die ze verdienen
Lees ook:Lijnzaad heeft geen effect op opvliegers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Puur genieten van deze magnetronsloffen

  1. E de Zw

    Gewoon een plastic limonadefles vullen met warm (niet kokend) water 70/80 gr en aan het voeteinde een paar uur vantevoren in bed leggen, of als voetenkruik gebruiken met een handoek er om heen gewikkeld.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Morgen geen slippers aan naar het werk… | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>