Nooit meer koude voeten met deze magnetronpantoffels

Je hebt van die mensen, altijd en eeuwig koude handen en voeten. Ik hoor weleens dat mannen in bed die koude voeten van hun vrouw tussen hun benen geklemd krijgen. VRE-SE-LIJK! Dan is nu het moment gekomen dat je daar korte metten mee kunt maken heren. De hotslofs lossen dit probleem voor je op en voor een kleine 25 euro ben je voorgoed van die ijsklompen tussen je benen af…..

Een lichtgewichtpantoffel, in sokvorm, met een ingebouwd verwarmingselement dat in de microgolfoven op te warmen is. Een mengeling van granen en kruiden zit vervat in het kussentje en geeft gedurende uren lekker warme voetjes. Ze passen voor iedereen en zijn slechts in één maat te verkrijgen.

Ook de ‘Slippies’ geven hun warmte af. Ze zijn volledig gemaakt van natuurlijke producten als lijnzaad en lavendel en voelen al even zacht aan. Ook helpt het de circulatie van je bloed en je valt er lekkerder door in slaap. Ze zijn ideaal voor mensen die reuma en artritus hebben. Beide pantoffels zijn verkrijgbaar in vele drogisterijen en natuurwinkels.

Lees ook:Puur genieten van deze magnetronsloffen
Lees ook:Pak je koude-voeten-kwaaltje aan
Lees ook:Koude voeten? Koud water!
Lees ook:Hoe houden we de teentjes warm?
Lees ook:Slippers veroorzaken onder andere hamertenen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nooit meer koude voeten met deze magnetronpantoffels

  1. myrjam

    Zou t gek zijn als je deze b.v naar m’n koorrepetitie aan doet? Heb t daar vaak koud!

      /   Reply  / 
  2. Corry Frieswijk Auteur

    Paradiso, geen probleem!

      /   Reply  / 
  3. Maaike

    Nadeel van deze dingen is dat ze na een uur weer steenkoud zijn en persoonlijk wil ik eigenlijk geen schoenen in mijn magentron. Heeft iemand al ervaring met Skunkx (te vinden op http://www.skunkx.com)? Ze hebben een prijs gewonnen en volgens mij zijn ze binnenkort ook online te koop. Verwarmde pantoffels door middel van een klein oplaadbaar batterijtje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>