Dé ultieme ligstoel voor op het strand!

Kijk, dit vind ik nou nog eens handig! Dure ligbedden huren op het strand, ruzie met je meegenomen ligstoel of op je handdoek in het zand: dat geniet niet mijn voorkeur. Maar deze LOUNGER maakt een stranddag wel heel relaxt. Wat eruit ziet als een luxueus kussen, is in werkelijkheid een uniek ontworpen loungekussen dat in meerdere standen is te zetten. Geen gedoe meer met het sjouwen en plaatsen van de (lig)stoel, want de LOUNGER is eenvoudig in elkaar te klappen, licht van gewicht en heeft een geïntegreerd frame waardoor hij zacht oogt, maar toch heel stevig is. Je vouwt de LOUNGER uit elkaar en beslist vervolgens of je wilt zitten, liggen of op de luie stand een boekje wilt lezen; alles is mogelijk. De stof is daarnaast waterafstotend en UV bestendig, dus perfect voor een dag op het strand. De LOUNGER neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en is eenvoudig mee te nemen. En is natuurlijk ook ideaal voor in de tuin of op de camping.

De LOUNGER is in twee verschillende versies verkrijgbaar: LOUNGER NO.1 (kleuren Sand en Orange) heeft een verstelbare rugleuning en voeteneinde en is voorzien van een handig handvat om deze eenvoudig mee te nemen. LOUNGER NO.2 (kleuren Soft grey en Anthracite) is verstelbaar in de rugleuning, hoofd- en voeteneinde en wordt geleverd in een handige draagtas.  Gacoli is gespecialiseerd in unieke comfort verhogende outdoorproducten. Gacoli bedenkt en ontwerpt haar producten zelf en brengt ze nationaal en internationaal op de markt voor particulieren, horeca en bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.gacoli.nl.

Lees ook:Kleurboeken voor volwassenen: waarom ook niet?
Lees ook:Wat vind jij het schoonste strand van Nederland?
Lees ook:Kerstcadeau voor smartphonefreaks
Lees ook:European Sand Sculpture Festival in Noordwijk
Lees ook:Oma verraadt “sex on the beach”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>