Zeg lieve partner…JE STINKT NOGAL!

imagesSchokkend: 15 procent van de mensen in een relatie vindt dat de persoonlijke hygiëne van de partner beter kan. Zoiets moet je toch kunnen bespreken met elkaar? Als ik zou merken dat mijn partner zich niet schoon genoeg zou houden, dan zou ik hem dat op een verre van subtiele manier duidelijk maken denk ik! Dat wij in 15% van de gevallen onze partner niet zo fris vinden, blijkt uit onderzoek van het Vlaamse tijdschrift Çava?, waarvoor meer dan drieduizend mensen ondervraagd werden. Goddank vindt 94 procent van de respondenten dat het goed gesteld is met zijn of haar hygiëne. 83 procent van de ondervraagden zegt elke dag van onderbroek te wisselen (waarom niet 100%????)  40,5 procent poetst de tanden minimaal één keer per dag.Gemiddeld spenderen de ondervraagden 28 minuten per dag in de badkamer, waarvan meer dan de helft van de vrouwen langer dan een half uur nodig heeft.  38 procent van de ondervraagden doucht het liefst iedere dag. Na de seks is 31 procent van de mensen zich eerder geneigd te wassen, 19 procent doet dit na iedere vrijpartij. Meer dan één op de vier ondervraagden zegt zich regelmatig te storen aan de lichaamsgeur van anderen.
Meer dan de helft van de respondenten wast de handen na ieder toiletbezoek, terwijl 35 procent dit ‘meestal’ doet. Op de wc-bril van het openbaar toilet zitten doet 35 procent liever niet. Bijna eenvijfde van de mensen legt voor het zitten eerst een laagje wc-papier op de bril.

Lees ook:Eenderde 50-plussers heeft slechte seks
Lees ook:Is een te dikke partner leuk?
Lees ook:Vijftigplussers zijn creatief in bed
Lees ook:20% vindt eigen voornaam ouderwets
Lees ook:De beste ideeën krijg je …onder de douche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>