Lekker is dat: Ringo Starr is duizenden Beatles-foto’s kwijt

De kans is aanwezig dat iemand ergens een doos of een paar dozen heeft staan, met daarin duizenden plaatjes, die goud waard zijn voor Beatles-fans. Oud-drummer Ringo Starr is namelijk zijn collectie Beatles-foto’s, die hij maakte in de begintijd van de band, kwijt. Starr zegt in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone dat hij bang is de kiekjes nooit meer terug te zien.De rocker nam vanaf begin jaren 60 duizenden foto’s van de band, waarvan het overgrote deel nog nooit openbaar is gemaakt. “Ik weet echt niet waar ze zijn. Ik ben over de jaren zo vaak verhuisd en dan raak je wel eens iets kwijt”, aldus Starr.

Het is overigens niet de eerste keer dat de 71-jarige artiest  waardevolle Beatles-memorabilia kwijt is. Zo’n tien jaar geleden stuitte hij per ongeluk op een collectie briefkaarten van zijn medebandleden. Hij publiceerde ze in 2004 in het boek Postcards from the Boys. De drummer daarover: “Ik vond op een dag een oude schoenendoos op een plank en had zoiets van: ‘wat is dat in godsnaam?’ Toen ik de doos opende zag ik al die kaarten. We waren destijds weer eens aan het verhuizen en zo kwam ik erachter dat ik ze nog had. Ik hoop dat hetzelfde gebeurt met mijn foto’s.”

Lees ook:Overleden Instagram Oma Betty laat de wereld prachtige selfies na
Lees ook:Privéfoto’s van Hitlers vriendin online
Lees ook:60 jaar na de watersnoodramp: een overlevende spreekt
Lees ook:We gaan binnenkort digitaal op de bon
Lees ook:Man (101) doodgereden door vrouw (91)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>