Man (101) doodgereden door vrouw (91)

Een nog zeer vitale 101-jarige Amerikaan is dinsdag om het leven gekomen toen hij werd aangereden door een 91-jarige vrouw. De bejaarde man werkte zelf nog! Hij was op weg naar zijn fotostudio toen het ongeluk gebeurde.  Wat er precies gebeurde is onduidelijk. De vrouw die hem aanreed is niet gearresteerd, hoewel de politie bekend heeft gemaakt dat de man bevoegd was om daar over te steken. Ze onthoudt zich verder van ieder commentaar maar meldt dat het naar omstandigheden goed gaat.

In de buurt is verslagen gereageerd op de dood van de man. Op een boom in de buurt van het ongeluk werd een poster geplakt met foto’s uit het leven van de man. Op een foto uit 1930 is hij te zien als 19-jarige bokser. Hij stond toendertijd bekend als de “bottenkraker”. Een andere foto werd vorig jaar genomen op zijn honderdste verjaardag.

Een triest einde als je nog zo fit bent op die leeftijd!

Lees ook:Overleden Instagram Oma Betty laat de wereld prachtige selfies na
Lees ook:Hyves en Facebook puilen uit, maar staat uw kerstboom al?
Lees ook:Overreden door eigen kleinzoon!
Lees ook:Nooit eerder vertoonde naaktfoto van Liz Taylor
Lees ook:Raar verhaal: 24 jaar om te bewijzen dat je leeft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>