Gordon wordt geen vrienden meer met LA The Voices…

Schermafbeelding 2013-05-11 om 23.08.41We hoeven er niet op te rekenen dat het goed gaat komen tussen Gordon en zijn oud-collega’s van Los Angeles The Voices. In het AD van zaterdag laat de zanger weten dat hij niet verwacht dat er nog toekomst is voor hem en zijn oude zangmakkers:  “Ik stap er tussenuit, mijn advocaat gaat de zaak nu verder afwikkelen. Ik heb een contract, alles staat op papier. Het is nu aan de rechter.” Gordon en de vier Voices liggen met elkaar overhoop sinds Gordon besloot de groep te verlaten vanwege gezondheidsproblemen. De ruzie gaat vooral over de voorwaarden waaronder de overgebleven leden onder de naam Los Angeles The Voices mogen doorgaan.
Gordon gaf eerder aan te overwegen om nieuwe gezichten voor Los Angeles The Voices te gaan zoeken, maar dat is nog geen concreet plan, zegt hij. Het is alleen maar een idee. “Ik moet toch wat? Ik ben gewoon zo goed in het samenstellen van groepen, zie mijn jurywerk. Ik heb ook wel zin om samen te werken met nieuwe mensen.”

Lees ook:Gordon en LA The Voices: moddergooien op komst!
Lees ook:Lee Towers op 1 november nog 1 keer in Ahoy
Lees ook:Ouderwets lachen vanavond met Glitter Glamour Gordon?
Lees ook:Slecht/kort geslapen? Grotere kans op ruzie…
Lees ook:Gordon stopt ermee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>