Farrah Fawcett bereidt zich voor op haar dood

Ken je ze nog, de drie misdaadbestrijdende schoonheden uit Charlie’s Angels? De serie ging over drie vrouwen die werkten voor een onderzoeksbureau en één van de drie (Jill) had zo’n prachtig kapsel, daar was menig vrouw jaloers op. Farrah Fawcett speelde vanaf 1977 samen met Jaclyn Smith en Kate Jackson in de populaire tv-serie Charlie’s Angels. Echter, het gaat niet goed met Farrah Fawcett.

Zij bereidt zich voor om te sterven. De actrice lijdt aan kanker en heeft naar verluidt al haar personeel ontslagen. Fawcett heeft ook afscheid genomen van haar familie en vrienden en trekt binnenkort naar Duitsland. Daar ondergaat ze een laatste experimentele behandeling in haar strijd tegen kanker.

Farrah voelt zich helemaal alleen op de wereld. Ze wil niet dat haar vrienden haar zien aftakelen en bereidt zich voor op haar dood. Ze is volledig uitgeput en denkt dat ze niet terugkomt uit Duitsland. De 62-jarige Fawcett lijdt sinds 2006 aan kanker. Een jaar later werd ze genezen verklaard, maar in 2008 kwam de ziekte terug.

Lees ook:Farrah Fawcett vanavond overleden
Lees ook:John Forsythe overleden
Lees ook:De vader van Ilse de Lange is overleden
Lees ook:Josine van Dalsum op 61-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Catherine Keyl kan weer lachen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>