Colombia heeft zijn eigen Fritzl

Het kan altijd erger………” een opmerking die we nogal eens gebruiken om iemand tot bedaren te brengen. En dat het altijd erger kan blijkt ook nu weer. Gisteren is een 59-jarige man opgepakt die zijn dochter 25 jaar heeft opgesloten en misbruikt. De dochter, die momenteel 35 jaar oud is, baarde veertien kinderen van hem. Zes van de incestkinderen zijn ondertussen al overleden. Het Zuid-Amerikaanse land is in shock en de dader heeft bescherming van de politie en het leger nodig.Arcedio Alvarez ontkent de aantijgingen incest en verkrachting. Volgens hem is zijn zogenaamde dochter geadopteerd en hadden ze een ‘romantische relatie’. “We hielden van elkaar”, zei Alvarez tegen de rechter.

De moeder overleed toen de dochter vijf jaar oud was. Enkele jaren later, toen zij tien jaar was, begon het misbruik. De man zou haar herhaaldelijk hebben verkracht en de dochter kreeg veertien kinderen van hem. “Ik respecteerde hem altijd als mijn vader en hij is ook mijn vader. Soms vroeg ik hem waarom we die dingen deden en dan zei hij dat het Gods wil was”, legde de dochter uit.

De Colombiaanse media noemen de dader ‘het monster van Mariquita’ en vergelijken de zaak met die van Josef Fritzl, de Oostenrijker die zijn dochter jarenlang opsloot in zijn kelder en zeven kinderen bij haar verwekte. Ook in het Italiaanse Turijn kwam afgelopen week een incestzaak aan het licht. Een vrouw bleek tientallen jaren opgesloten en seksueel misbruikt te zijn door haar vader.

bron: HLN

Lees ook:Extreme vorm van incest
Lees ook:Eerste foto monster van incest (filmpje)
Lees ook:En ineens is je opa je oma!
Lees ook:Verboden liefde?
Lees ook:Vrienden verklappen plannen ex-beatle Paul McCartney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>