En ineens is je opa je oma!

Zestig jaar heeft hij opgesloten gezeten in het verkeerde lijf de 64-jarige opa Michael en twee jaar geleden vond hij het welletjes en de hoogste tijd om een leven te gaan leiden waar hij altijd van gedroomd had. Hij onderging een geslachtsverandering en is daarmee de oudste omgebouwde persoon van Groot-Brittannië. En dan zijn daar je vrouw, je vier kinderen en elf kleinkinderen, vertel het je dierbaren maar dat je voortaan (oma) Michelle heet…….

Al vanaf vierjarige leeftijd wist Mason dat hij liever een vrouw wilde zijn. “Ik was altijd gefascineerd door vrouwenkleding en barstte in huilen uit als mijn moeder me ’s ochtends aankleedde,” zo vertelt ze aan People Magazine.

Mason onderdrukte zijn gevoelens, trouwde en kreeg kinderen. Toen de kinderen uit huis waren kwam zijn verlangen om een vrouw te zijn weer terug. “Ik hield van mijn familie, maar was zwaar depressief. Toen de kinderen hun eigen leven gingen leiden vond ik dat het tijd werd om het leven te starten dat ik altijd al wilde.

Lees ook:Oma (58) in verwachting van haar eigen kleinkind
Lees ook:Modeontwerpster Diana von Fürstenberg schrijft memoires
Lees ook:Oudste kraamvrouw ooit overleden
Lees ook:Wanneer verbetert de verpleeghuiszorg in Nederland???
Lees ook:Man bewaart dode vrouw 12 jaar in doos…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>