Grootste Nederlandse WK 2010 portal gelanceerd

Wat dacht je ervan dat je kunt zien hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog duurt voordat het WK 2010 gaat beginnen? Begin december is de grootste Nederlandse WK 2010 portal gelanceerd. De site is tot stand gekomen door de OLG groep die gevestigd is in zowel Nederland als Zuid-Afrika, een aantal A-merken, partnerpartijen en de South African Netherlands Chamber of Commerce(SANEC). De portal bestaat uit verschillende sites waar men veel informatie kan vinden over het WK zelf en alle gebeurtenissen er om heen.Dagelijks is er een update vanuit Zuid-Afrika over het WK voetbal en worden de Nederlandse voetbalspelers op de voet gevolgd. Ook verschijnen er continu nieuwe video’s en foto’s op de website.

Verder heeft de site als doelstelling om naast het WK voetbal zoveel mogelijk van Zuid-Afrika te laten zien. Wekelijks zal bijvoorbeeld ‘Mr. Goodlife’ de site bezoekers meenemen naar de beste restaurants, spa’s, golfresorts, hotels en andere bijzondere plekken. Daarnaast worden bezoekers aan de hand van live video nieuws meegenomen naar de meeste uiteenlopende plekken van Zuid-Afrika.

Voor de zakelijke bezoekers is een special business lounge opgezet op de site door SANEC. Hier kunnen bezoekers elkaar ontmoeten, netwerken, hun bedrijven presenteren en terecht voor belangrijke economische ontwikkelingen.

Ook aan de vrouwelijke bezoeker is gedacht, speciaal daarvoor is de ‘Lady’s Only Corner’ in het leven geroepen. Hier kun je typische vrouwenzaken vinden als mooiste spa’s, events, lifestyle zaken, Zuid-Afrikaanse recepten en kan gestemd worden op de mooiste voetbalbenen van het wereldkampioenschap in 2010. Op de ‘Lady’s Only Corner’ wordt ook speciaal aandacht besteed aan de voetbalspelregels.

Bron: TourPRess

Lees ook:Oranje WK voetbal muis
Lees ook:Eigen kledinglijn Nelson Mandela gelanceerd
Lees ook:Blanke vrouwen van middelbare leeftijd op zoek naar zwarte “toyboy”
Lees ook:Reizen naar Zuid-Afrika met tickets WK-wedstrijden
Lees ook:Onbekende spin ontdekt! Hééél groot!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grootste Nederlandse WK 2010 portal gelanceerd

  1. wk voetbal 2010

    Erg informatief, voor als je op zoek bent naar het laatste nieuws omtrent het WK voetbal. Hier ga ik me zeker mee vermaken. Bedankt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>