92-jarige vrouw vermoordt 98-jarige echtgenoot

Wat een in- en intriest verhaal in Sydney ((Australië). Daar wordt een  92-jarige vrouw ervan verdacht haar 98-jarige echtgenoot te hebben vermoord. Het is nog onduidelijk wat zich in de woning van het echtpaar heeft afgespeeld.

Nadat omwonenden met de politie hadden gebeld omdat ze bezorgd waren over het welzijn van de bejaarden, besloten agenten de oudjes gisteravond met een bezoekje te vereren. Eenmaal aangekomen, stuitte de politie in de woonkamer op het lijk van de man, die zo te zien op zijn hoofd was geslagen. Voor de 98-jarige mocht hulp niet meer baten. Hij lag dood in de zitkamer. Hij leek herhaaldelijk op het hoofd te zijn geslagen. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau, meldden Australische media zaterdag.

Zou haar een levenslange straf wachten?

Lees ook:Deze overvaller heeft een bejaarde vrouw in elkaar geslagen!
Lees ook:Nederlandse politie sluit 100-jarige op!
Lees ook:Veertig jaar lang als slavin in de Alpen
Lees ook:Rotterdamse 90-jarige redt leven: over krasse knarren gesproken!
Lees ook:Oplichter in val gelokt door bejaarde vrouw!

1 Reacties // Reageer

One thought on “92-jarige vrouw vermoordt 98-jarige echtgenoot

  1. voordelige links

    Vaak lang aan het zoeken op internet naar de juiste tips voor je probleem, hulp voor je huishoudelijke klus? Of naar manieren om geld te verdienen via internet?

    Op onze site vind je talloze superhandige links, die jou kunnen helpen!

    Wij hebben links naar o.a. gezondheid, hypotheken, erotiek, marketing, sport, afvallen, schoonheid en beauty, koken, banen, dating, beurs en beleggen en nog veel meer onderwerpen!

    Zo staan er onder één van deze onderwerpen een link naar o.a. parfum voor 1/3 van de winkelprijs en het beroemde afvalconcept, Het mentale dieetplan of Automatisch Geld verdienen met verkoop Ebook op internet en bijvoorbeeld tips voor sollicitaties.

    Nieuwsgierig geworden en ben je het zat om het hele internet af te struinen? Neem dan snel een kijkje op http://www.voordelige-links.webklik.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>