KIJK LIVE: de recordsprong van Felix Baumgartner

Onder andere op de site van de Telegraaf kun je rechtstreeks de recordpoging volgen van Felix Baumgartner, die momenteel met een super-luchtballon op weg is naar 36,5 km hoogte, waar hij uit de capsule zal stappen om aan zijn recordsprong te beginnen. Zijn vrije val duurt zes minuten, een periode waarin hij als eerste mens door de geluidsbarriere kan gaan. Vervolgens zal hij zijn parachute openen en een kwartier later landen. Meerdere high definition camera’s, waarvan er enkele aan Baumgartner bevestigd zitten, volgen de sprong, die live wordt gestreamd op YouTube. Er zit wel een vertraging van 20 seconden in de doorgifte, om te voorkomen dat de hele wereld getuige is van een tragedie, want de sprong is niet zonder risico.

Bekijk de recordpoging via deze link

 

Lees ook:Opera Metropolitan live in de bioscoop
Lees ook:Webcam bij vossenburcht: bijzondere kijk in het leven van de vossenfamilie
Lees ook:Nieuwe reallifesoap: kijk live mee in zes vogelnesten
Lees ook:Staatsbosbeheer gaat bezuinigen op natuurwebcams
Lees ook:Beleef de Lente 2015 van start op 15 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>