Nieuwe reallifesoap: kijk live mee in zes vogelnesten

Zondagochtend 1 maart om 09.00 uur worden de camera’s in het radioprogramma Vroege Vogels aangezet. Vanaf dat moment kan iedereen weer meegenieten met het leven in een vogelnest. Dit jaar staan er maar liefst acht camera’s opgesteld: bij de steenuil, torenvalk, slechtvalk, ijsvogel, lepelaar, grote stern, ooievaar en koolmees. De camera’s staan 24 uur per dag aan en blijven draaien tot het laatste jong is uitgevlogen.

Voor de derde maal op rij volgt Vogelbescherming een aantal vogels vanaf het moment dat ze aankomen op hun broedplaats na een reis van soms wel duizenden kilometers. Kijkers kunnen zien hoe de vogels een nest bouwen, met elkaar flirten, eieren leggen en uitbroeden en vervolgens hun jongen grootbrengen. Kortom, acht compleet verschillende reallifesoaps, die dag en nacht live te volgen zijn.

De webcams zijn te bekijken op www.beleefdelente.nl

Lees ook:Live meekijken in acht vogelnesten, Beleef de Lente 2010
Lees ook:Niet missen: Beleefdelente gaat weer beginnen
Lees ook:Beleef de Lente weer van start, live meekijken in de nesten van 8 vogels
Lees ook:Beleef de Lente 2015 van start op 15 februari
Lees ook:Zeearend en spreeuw nieuwkomers bij Beleef de Lente 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>