LET OP: Musicals opnieuw vervroegd voor Oranje

Schermafbeelding 2014-07-07 om 21.33.43Heeft u komende woensdag een leuk uitje gepland naar een topmusical? Let dan goed op, de kans is aanwezig dat u een stuk eerder van de partij moet zijn! De voorstellingen van Sister Act, Jersey Boys en Warhorse gaan aanstaande woensdag allemaal een uurtje eerder beginnen. Zo hebben de musicalbezoekers de gelegenheid om daarna de halve finale van het WK tussen Nederland en Argentinië te bekijken, die om 22.00 uur begint.

De voorstellingen in respectievelijk het AFAS Circustheater Den Haag, het Beatrix Theater Utrecht en Koninklijk Theater Carré beginnen om 19.00 uur in plaats van om 20.00 uur.  De aanvangstijden van de musicals werden afgelopen zaterdag ook al aangepast vanwege de kwartfinale van Nederland tegen Costa Rica.En net als zaterdag kunnen bezoekers in het AFAS Circustheater Den Haag en het Beatrix Theater Utrecht weer blijven zitten om na de voorstellingen de wedstrijd in het theater te zien op grote schermen. In Koninklijk Theater Carré is het duel te zien in de Café Foyer.

Wat vind u? Goede service of onzin?

Lees ook:Les Misérables stopt…….bijna!
Lees ook:Musical Miss Saigon keert komend najaar terug in Nederland
Lees ook:Kaarten DeLaMar Theater niet aan te slepen
Lees ook:Kerstcircus Carré met korting
Lees ook:Karin Bloemen eert beroemde vrouwen muzikaal in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>