Oldtimerbeurs Motoren & Bromfietsen

Een Puch, kreidler’s of een zündapp, maar dan een oudje hè, hoe lang is het geleden dat je er één in het echt hebt gezien? Wil je die mooie herinnering weer eens ophalen? Dat kan tijdens de oldtimer tweewielerbeurs in Autotron Rosmalen. Zet zaterdag 14 en zondag 15 januari 2012 vast in je agenda.

Niet alleen oldtimer liefhebbers komen deze dagen naar Autotron, airbrush-artiesten laten zien hoe ze ware meesterwerken op de tank van een Harley laten ontstaan. Daarnaast vind je misschien wel die ene originele kilometerteller of speciale jubileumuitvoering van die koplamp waar al jaren naar gezocht wordt.

Het zijn echter niet alleen brommers van toen die menig hart sneller doen kloppen, ook de harten van oldtimerfans van motoren, zoals Norton, JAWA en Triumph, zullen zeker sneller slaan. Verschillende bromfietsen- en motorenclubs tonen op de clubstands vol trots hun schitterende tweewielers. Fraai gerestaureerde fietsen, brommers en motoren, staan tijdens deze beurs prachtig als nieuw te blinken.

Lees ook:Internationale Oldtimerbeurs in Expo Haarlemmermeer op 14 & 15 april
Lees ook:Rock Around the Jukebox.. terug in de tijd!
Lees ook:Geniet van de 6e ditie van het Nationaal Oldtimer Festival
Lees ook:John Travolta krijgt zoon
Lees ook:Grootste Ferrari veiling ooit in Europa gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>