Internationale Oldtimerbeurs in Expo Haarlemmermeer op 14 & 15 april

Als je liefhebber bent van oldtimers moet je zorgen dat je in het weekend van 14 en 15 april 2012 op de internationale Oldtimerbeurs rondloopt in de  Expo Haarlemmermeer op het voormalige Floriadeterrein in Vijfhuizen.

 

 

 


Automerkenclubs uit het hele land tonen daar vol trots hun Oldtimers. Je kunt genieten van fraai gerestaureerde auto’s uit de tijd dat kunststof onderdelen geen hoofdzaak waren. Het chroom glimt nog als nieuw en de lederen zittingen staan in de was, zodat het lijkt alsof de auto zo van de band komt. Enthousiaste leden van verschillende merkenclubs laten geïnteresseerden zien wat er allemaal bij komt kijken om zo’n juweeltje weer op de weg te krijgen.

Ook op de beursvloer gaat het hart van de echte Oldtimerfan sneller kloppen. Duizenden originele onderdelen wisselen tijdens de beurs van eigenaar, zoals de oorspronkelijke toerentellers, originele gereedschappen, handleidingen en werkinstructies. De bezoeker vindt hier alles wat hij nodig heeft om zijn Oldtimer in topconditie te brengen.

De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00. Entree bedraagt € 10,00 en voor (klein)kinderen onder de 15 jaar is toegang gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.

Lees ook:Oldtimerbeurs Motoren & Bromfietsen
Lees ook:Bezitters van oldtimers krijgen het zwaarder in 2014
Lees ook:Huishoudberus trekt minder bezoekers
Lees ook:Beurs voor 50-plussers: de Senioren Expo
Lees ook:De Vakantiebeurs: het begin van een geslaagde vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>