Alternatief voor Coca-cola in de maak: limonade van koeienpis

Coca-Cola is uitgevonden in 1886 door de apotheker John Pemberton, die het drankje als een medicijn en genotsmiddel ontwikkelde tegen onder andere hoofdpijn en vermoeidheid. Tijdens de Olympische spelen van 1928 kwam Coca-Cola voor het eerst naar Nederland. Het eerste verkooppunt was een kraampje op het terrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Even googlen en je weet het….

Coca-Cola,  wereldwijd het bekendste merk! Tijd voor iets nieuws moeten ze in India gedacht hebben en gingen aan het werk. De situatie is als volgt: De Nationalistische hindoebeweging legt momenteel de laatste hand aan een nieuwe limonade op basis van koeienpis.

In het land van de heilige koe werkt de grootste en oudste nationalistische hindoebeweging aan de nieuwe godendrank. De nieuwe lekkernij krijgt de naam ‘Koeienwater’ en de bereiding ondergaat de finale labotests. “Nog voor het einde van het jaar moet het drankje in de winkelrekken liggen”, hoopt Om Prakash. “Het zal zeker niet naar koeienurine ruiken en het zal lekker smaken”, belooft hij vanuit Hardwar, een van de vier heilige steden langs de Ganges. “Het wordt ook een gezond drankje, dus anders dan alle klassieke limonades.” Voor de hindoes zijn koeien heilig en het slachten van de viervoeters is verboden in het grootste deel van India. De uitwerpselen gebruiken ze er vaak als brandstof en de urine wordt door de laagsten in de hindoekaste gebruikt als reinigingsmiddel.

En nu maar wachten wanneer het naar Nederland komt!

Lees ook:Ach…de Coca-Cola Kerstman is niet meer…
Lees ook:Cola als geneesmiddel
Lees ook:SAPMAN – Gezond en lekker voor het hele gezin!
Lees ook:Cola kan spierproblemen en verlamming veroorzaken
Lees ook:Hooikoorts? Probeer dit drankje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>