Man biedt hulp bij zelfmoord

Een 66-jarige automobilist in het Chinese Guangzhou had schoon genoeg van het lange wachten in de file afgelopen week.  Vijf uur stond hij al te wachten bij de Haizhu brug omdat een of andere onverlaat dreigde met zelfmoord, maar het niet af durfde te maken. De laatste handeling zeg maar. De boze automobilist besloot de man een handje te helpen.

Geïrriteerd brak de automobilist door het politiecordon heen, klom op de brug, die berucht is omdat er sinds begin april al 12 zelfmoordpogingen hebben plaatsgevonden en gaf  de “twijfelaar” het laatste zetje. Voordat hij hem naar beneden duwde, schudde hij nog even de hand van de door het leven vermoeide Chinees. File opgelost!

Chen Fuchao dreigde met zelfmoord omdat hij kampt met een schuld van 2 miljoen yuen. Maar de dood laat nog even op zich wachten:de politie had inmiddels een luchtkussen geplaatst waardoor zijn val van 8 meter werd opgevangen.

Chen ligt nu in het ziekenhuis met wat lichte verwondingen. De automobilist poseerde vol trots voor toegestroomde fotografen na zijn daad van verzet, maar werd vervolgens wel afgevoerd door de politie.

Lees ook:File? Wegwezen!
Lees ook:13-jarige wilde bejaarde verkrachten
Lees ook:Muzikale held Lionel Richie lost schuld af
Lees ook:92-jarige vrouw vermoordt 98-jarige echtgenoot
Lees ook:Op de riksja naar de Olympische Spelen……. vanuit China!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>